Laterveer Management

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Trouwreportages

De trouwdag is heel bijzonder. Samen met je aanstaande vrouw of man, familie, vrienden en kennissen vier je deze speciale dag. Om nooit te vergeten. Om vaak aan terug te denken en bij foto's en DVD herinneringen op te halen en de trouwdag opnieuw te beleven.

Samen bespreken we jullie dag, het ophalen, het stadhuis, foto's maken op een mooie locatie, de kerk, de receptie en het feest. Het fotoboek, aantal foto's, jullie kleuren, kleur of zwart/wit, alle details nemen we door waarna een fotoboek wordt gemaakt.

Er zijn een aantal mogelijkheden waaruit jullie kunnen kiezen (alnaar gelang jullie wensen en budget):

reportage 1: ophalen bruidegom en bruid, foto's op locatie, familiefoto's en stadhuis € 600,= (incl. standaardalbum met 50 foto's)

reportage 2: ophalen bruidegom en bruid, foto's op locatie, familiefoto's, stadhuis en kerk € 700,= (incl. standaardalbum met 60 foto's)

reportage 3: ophalen bruidegom en bruid, foto's op locatie, familiefoto's, stadhuis, kerk en receptie € 850,= (incl. standaardalbum met 70 foto's)

reportage 4: ophalen bruidegom en bruid, foto's op locatie, familiefoto's, stadhuis, kerk, receptie en feest € 1000,= (incl. standaardalbum met 80 foto's)

Hebben jullie een speciale wens of een andere dagindeling, informeer naar een op maat gemaakte prijs voor jullie trouwdag via info@laterveermanagement.nlEr is een groot aanbod aan fotoalbums, receptiealbums, fotobladen, lijsten voor nabestelde foto's, enz. Informeer hiernaar.

Erwin Laterveer komt graag bij jullie thuis om de mogelijkheden te bespreken en een voorbeeld reportage te laten zien zodat je een breder beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is.

Bel voor een vrijblijvende afspraak:

0575-571081
06-51604935
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu